У Вас отключён javascript.
В данном режиме, отображение ресурса
браузером не поддерживается

NBR: BIONICLE ролевая

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » NBR: BIONICLE ролевая » Офф-топ » LED панели в офисном освещении


LED панели в офисном освещении

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Где можно купить LED панели для монтажа в офисе?

0

2

В магазине Брилле https://www.brille.ua/ru/led-paneli-v-ofis/ лед панели - потолочные светильники продаются и по ним там всегда отличный выбор. В этом году ремонт делали в офисе и заменили обычные лампы накаливания на вот такие современные лед-панели. Светят лампы такие ярко и самое главное они экономные - потребляют намного меньше электроэнергии чем обычные лампы.

0

3

Добрый день! А где можно купить стильные LEDсветильники в квартиру? Хотим поменять освещение.

0

4

Я собі купувала гарні світильники у магазині Леокераміка https://leoceramika.com/ Мені дуже сподобався асортимент там, тож я змогла швидко вибрати потрібне мені освітлення. Тим більше, що світильник виявився неймовірно якісним, хоч і коштував не дуже дорого. Так що порекомендую вам відвідати цей магазин, там ви знайдете ідеальний світильник для себе.

0

5

Хто може підказати, як правильно підбирати лампочки в прилади та для інших потреб?

0

6

При підборі ламп та світильників для квартири важливо враховувати не тільки їхню яскравість та витрату електроенергії, а й колірне відтворення. Для природного та комфортного освітлення кімнати краще обрати лампи з індексом кольорової віддачі не менше 80. Ось тут читайте все про лампи та світильники https://lamp.kiev.ua/uk/ зокрема не тільки для будинку, а і для різноманітного приладдя. Інформація дійсно цікава, корисна та унікальна.

0

7

Де можна подивитися стельові світильники?

0

8

В нас в офісі зараз міняють освітлення. Ми обирали стельові світильники на сайті Дім Інтер'єрів https://dim-interior.com.ua/osvitlennya … svitylnyky  Обрали круглі невелички світильники в офісному стилі.
Але на цьому сайті є й інші варіанти світильників. Дивіться за посиланням вище, які стильні дизайнерські люстри можна знайти тут. Мені цей магазин дуже сподобався, коли буду робити ремонт, то обов'язково купуватиму тут все необхідне.

Отредактировано Буянова (2024-02-21 22:51:08)

0


Вы здесь » NBR: BIONICLE ролевая » Офф-топ » LED панели в офисном освещении