Привіт. Розглядаємо купівлю такого с/г транспорту, як міні-трактор. Допоможіть вибрати.
Якщо знаєте надійний ресурс для розгляду таких пропозицій і можливих замовлень, будемо вдячні за пораду.
Міні-трактор
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться12022-08-25 18:36:26
Поделиться22022-08-25 18:38:23
Доброго дня. Нещодавно сусід по дачі придбав собі такий транспорт ) Дуже задоволений. Тож можу поцікавитись у нього, де вибирав та купував свій міні-трактор.
Поделиться32022-08-25 18:42:02
Доброго дня. Нещодавно сусід по дачі придбав собі такий транспорт ) Дуже задоволений. Тож можу поцікавитись у нього, де вибирав та купував свій міні-трактор.
Знаєте, будемо вам дуже вдячні за таку актуальну й корисну для нас інформацію. Запитайте, будь ласка в сусіда якого виробника техніку він придбав і де купував..
Поделиться42022-08-25 18:47:20
Привіт! не так давно на своє фермерське господарство ми з братом також вибирали міні-трактор. А тепер вже плануємо купити вже звичайний колісний трактор, для більших задач. Знаю хорошу онлайн платформу, що пропонує сільськогосподарську техніку (не лише трактори, до речі) від різних виробників.
В Agriline https://agriline.ua/ зараз представлено дуже багато сільськогосподарської техніки, запчастин до неї, обладнання і всього того, що необхідно для ведення агропромислової діяльності. Дуже зручний пошук і хороші пропозиції на сайті. Можете глянути.
Отредактировано Levyk (2022-08-25 18:48:26)