Та у Львові багато хороших квіткових магазинів, я ось неодноразово купував квіти на соборній площі, там досить великий вибір. Хоча мені здається, якщо буде великий пучок троянд, можна обійтися без паперу, просто обв'язати стрічкою.
Червоні троянди
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-04-14 18:54:35
Та у Львові багато хороших квіткових магазинів, я ось неодноразово купував квіти на соборній площі, там досить великий вибір. Хоча мені здається, якщо буде великий пучок троянд, можна обійтися без паперу, просто обв'язати стрічкою.
Поделиться32022-04-14 19:15:09
Може подарую букет без паперу, тільки зі стрічкою, але все одно троянди мають бути красиві, рівні як на підбір. Для мене це дуже важливо, адже цього дня я ще хочу зробити їй пропозицію, навіть кільце вже купив.
Поделиться42022-04-14 19:52:55
Є у мене на прикметі один Львівський магазин квітів https://kvitna.ua/ в якому ви зможете купити красиві троянди. Плюсом цього магазину буде те, що ви зможете вибрати відповідний варіант у них на сайті і замовити доставку додому. Вам навіть можуть привести в той час, який вам потрібно, ви ж напевно не з порога будете робити їй пропозицію.
Крім троянд там дуже багато інших квітів, ну це так на майбутнє, магазин здійснює доставку з 9 ранку і до 9 вечора, звичайно вони можуть вам привезти букет хоч о 2-й ночі, ну тоді вартість доставки становитиме 300 гривень.